TUNELLENE I DOWN TOWN

tunnel-2

Når man besøker Houston kan det se ut som det er ganske folketomt i sentrum – i alle fall utenom Discovery Green. Men under bakken er det et nettverk av tuneller der det syder av liv alle ukedager, særlig i lunch-tiden. Her er det en «hemmelig» verden med restauranter, spisesteder, banker, frisører, tannleger, souvenirbutikker, m.m.  Man ser hverken sol eller måne der nede…  men det er et yrende liv av folk! Ute på gate-nivå er det varmt og fuktig, mens der nede er det alltid behagelige temperaturer. Og med tilbudet av goder og tjenester som finnes – trenger man ikke dra noe annet sted om man jobber i sentrum.

Tunellene er stengte alle helger og helligdager, men på hverdagene er det bare å parkere hvor som helst i sentrum og bruke kartet nedenfor for å finne fram. Den røde «Loop’en» er en anbefalt og sentral del. De fleste bygninger har trapp eller heis ned til tunellene, det er bare å spørre i resepsjonen.  En runde i tunellene anbefales!

Maps of Down Town Houston – Above and Below: https://www.downtownhouston.org/site_media/uploads/attachments/2012-06-15/2012_Above__Below_Map.pdf

Information about the tunnels: https://www.downtownhouston.org/district/downtown-tunnels/

Information about sights: https://www.downtownhouston.org/guide/sights-attractions/

tunnel-map-3