ABC OM FORBEREDELSER

FORBEREDELSER FØR FLYTTING:
forberedelse, to-do-list ferdigÅ ta bestemmelsen om å flytte til USA, og begynne et nytt liv i et fremmed land, er ingen liten hendelse. Det er også første steg mot det å leve en expat tilværelse i Houston. GRATULERER!

Uansett, den vanskeligste delen i prosessen ligger allikevel foran deg; det å organisere hele flytteprosessen. Under selve planleggingen vil du antageligvis bli helt utmattet av av alt som skal organiseres, arrangeres, selges, leies ut, bare for å nevne noe. Du vil finne ut at det er “en million” saker som må ordnes, slik at det er nesten umulig å finne ut hvor en skal begynne….

Som en tommelfinger-regel, bør du starte forberedelsene straks du vet når og hvor du skal flytte. Det byråkratiske papirarbeidet tar LANG tid. Anbefalt tid er minst 90 dager, helst lenger…

Uansett, her på isrid.com, vil du finne en meny nedover til venstre som kan være til god hjelp i de fleste anliggende som har med forberedelser og flytting å gjøre. I tillegg, har vi laget en sjekkliste i Word-format. Nederst på siden finner du en link for å få tak i dette:

LAST NED SJEKKLISTE HERurgent